SON MAI
Nova sèrie d’animació dirigida al públic infantil i juvenil

07 04 2020

La sèrie és una producció pròpia d’IB3  creada per l’il·lustrador mallorquí Pemi Garau

IB3 estrenarà aquest dissabte una nova sèrie d’animació creada pel públic infantil i juvenil. Serà dins el nou espai contenidor de continguts infantils que s’ha introduït a la programació dels caps de setmanes a les 8 h.

Son Mai és una producció pròpia d’Ib3 creada per l’il·lustrador mallorquí Pepmi Garau, conegut per la seva feina dins el món del còmic i de l’animació tant en 2D com en 3D. Aquesta és la primera col·laboració amb IB3.

La sèrie conta les aventures que viuen na Miquela i el seu amic Gaspar, un gall ben despert,  en un univers molt particular ple de referències a la cultura popular de les Illes. Així, na Miquela haurà de lluitar contra siurells zombis que viuen a la comarca de La quinta forca; invocar a Sa Fada de sa greixonera perquè els tregui de molt d’embolics; desfer les malifetes del Dimoni Cucarell o sobreviure als quadres d’ansietat dels crespells i les panades kawaii.

Son Mai és el resultat de la primera col·laboració de Pepmi Garau amb Ib3 i es podrà veure els dissabtes matí a IB3 Televisió, a la carta a la web d’IB3 i al botó vermell dels seus televisors i al canal infantil de youtube IB3junior

Son Mai