SONIC+FANTASY%3A+Estrena+a+IB3+Televisi%C3%B3+del+darrer+documental+del+director+Marcos+Cabot%C3%A1

Dissabte a les 22.30

SONIC FANTASY: Estrena a IB3 Televisió del darrer documental del director Marcos Cabotá

Nit de l’Evolution Mallorca International Film Fest a IB3 Televisió

Un dels plats forts de l’edició d’enguany serà l’estrena mundial del darrer documental del director Marcos Cabotá, Sonic Fantasy el pròxim 28 d’octubre a les 20.15 h a la Sala Augusta de Palma i que IB3 Televisió, gràcies a la col·laboració del festival estrenarà dissabte 30 d’octubre a les 22.30 hores.

Cabotá, en aquest nou llargmetratge, transporta l’espectador a Los Angeles dels anys 80 per conèixer la història d’un home que un dia va decidir embarcar-se en un projecte que va revolucionar la indústria de la música per sempre: Bruce Swedien.

Tot seguit, els espectadors podran veure el documental Revelant Mario. Una coproducció d’IB3 que va ser premiada a l’Evolution de l’any 2019 i que recull una mirada íntima a la vida i l’obra de Mario Pacheco, l’artista madrileny que va protagonitzar una revolució sense precedents en la música i la fotografia del nostre país. Pacheco, que passava llargues temporades a casa seva al Port des Canonge, va morir fa deu anys.

Sonic Fantasy

En totes les professions, algú canvia les regles del joc. En la música, aquesta persona es diu Bruce Swedien.

A principis dels anys vuitanta a Los Angeles, Bruce es va embarcar en un projecte que va revolucionar la indústria de la música per sempre. Per primera vegada, els implicats en aquell projecte conten la desconeguda història que hi ha darrere del treball que va realitzar Bruce i com el seu talent va acabar sent una peça fonamental en la història de la cultura popular.