SUPER+DISSABTE%3A+El+judici+final

Dissabte a les 21.40

SUPER DISSABTE: El judici final

La radiotelevisió pública de les Illes Balears vos oferirà un programa especial i d’anàlisi del descens del RCD a Segona B després de 36 anys d’un club a les categories superiors nacionals.

Aquest dissabte, en directe, des de la Ciutat Esportiva de Son Moix, estaran habilitats tres espais dedicats a les penyes, l’afició i el club. D’una banda, la Zona Mixta serà  conduïda per Dani Barjacoba; a la Sala de Premsa comptarem amb Àngel Aguiló i, Josep Verger ens donarà la darrera hora dels aficionats.

Des dels estudis centrals d’IB3 Televisió Albert Salas, juntament amb els comentaristes Dani Vaquer i Juan Manuel Alfano comentaran el més destacat. L’espai tindrà també connexions telefòniques en directe de membres destacats que han passat per la història del club mallorquinista. Els espectadors podran participar en el programa trucant al telèfon 971 139378.

El judici final, un programa especial produït pels Serveis Informatius d’Esports que pretén analitzar els moments més baixos d’aquesta temporada i com enfrontar el futur, tot plegat, en un espai en que es barregen sentiments, afició, història i anàlisi crítica d’un club centenari.

El judici final, s’emetrà en directe, demà dissabte 10 de juny a les 21.40h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la secció “A la carta”.