SÚPER ESPORTS
Cap de setmana de derbis a la Segona B, Penya Esportiva – RCD Mallorca At. Balears – Formentera

Diumenge a les 11.30

14/01/2018 11:30

L’espai Súper Esports d’IB3 Televisió oferirà, a partir de les 11.30h, el derbi: Penya Esportiva – RCD Mallorca, des del Camp Municipal d’Esports de Santa Eulària, amb la narració de Xavi Bravo, els comentaris d’Ibon Begoña i de Raül Medrano al camp.

Tota l’actualitat de la jornada de la Segona Divisió B conformarà Súper Diumenge, el programa que emet cada diumenge IB3 Televisió a les 19 hores. L’espai està conduït per Maria Mayans, amb els comentaris i l’anàlisi de Raül Pareja i Tomàs Gibert, i la implicació de la redacció d’Esports de les Illes.

Pel que fa a les retransmissions en streaming al canal d’Esports de YouTube youtube.com/esportsib3, IB3 oferirà el partit At. Balears – Formentera, amb la narració d’Àngel Aguiló i els comentaris de Tomàs Gibert.

Diumenge, a IB3 Ràdio, el programa Esports 3 – En Joc, conduït per Joan Forteza i amb els comentaris de Tolo Ramon, començarà a les 11.30 i durarà fins a les 14.30 h. Vos oferirà els partits: Penya Esportiva – Mallorca, amb Toni Fuster i Pablo Sierra; At. Balears – Formentera amb amb Joan Gabriel Bauzá i Rafel Sastre.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb les etiquetes: #SúperEsportsIB3 i #Esports3IB3.