SÚPER ESPORTS
La lliga de Segona B comença l’any a IB3 amb el derbi pitiús
Formentera – Penya Esportiva

Diumenge a les 11.30

07/01/2018 11:30

Diumenge a IB3 Ràdio també podreu seguir el partit: Llevant – Palma Futsal

L’espai Súper Esports d’IB3 Televisió oferirà el derbi pitiús: Formentera – Penya Esportiva, amb la narració de Xavi Bravo, els comentaris de Ibon Begoña i de Raül Medrano al camp.

Àngel Aguiló estarà al capdavant de la central de dades des dels estudis d’IB3 Televisió, amb la darrera hora dels altres partits de la jornada.

Tota l’actualitat de la jornada de la Segona Divisió B conformarà Súper Diumenge, el programa que emet cada diumenge IB3 Televisió a les 19 hores. L’espai està conduït per Maria Mayans, amb els comentaris i l’anàlisi de Raül Pareja i Tomàs Gibert, i la implicació de la redacció d’Esports de les Illes.

Pel que fa a IB3 Ràdio, diumenge, el programa Esports 3 – En Joc, conduït per Sergi Requeni i amb els comentaris de Tolo Ramon, començarà a les 11.30 i durarà fins a les 14.30 h. Vos oferirà els partits: Mallorca – Peralada, amb Toni Fuster i David Gui; Formentera – Penya Esportiva, amb Pablo Sierra, i Vila-real B – At. Balears, amb Joan Gabriel Bauzá.

També vos oferirem tots els detalls del partit: Llevant – Palma Futsal, amb Miki Tous.

Pel que fa a les retransmissions en streaming al canal d’Esports de YouTube youtube.com/esportsib3, IB3 oferirà el partit Vila-real B – At. Balears.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb les etiquetes: #SúperEsportsIB3 i #Esports3IB3.