TAL COM ÉREM
Transports i dol

Dilluns a les 22.40h

Aquest dilluns 5 de novembre arriba a IB3 Televisió ‘Tal com érem“, el programa de nostàlgia presentat per Llorenç Santamaria.  Un programa amb més de 200 testimonis que té com a objectiu fer un retrat sociològic i cultural en clau distesa d’aquells anys amb la intenció de veure com hem canviat els habitants de les Illes Balears en poc més de quatre dècades.

Narrat pel gran Llorenç Santamaria, el cantant que va enamorar tota una generació amb hits com “Para que no me olvides” o “Si tú fuera mi mujer”, cada capítol comptarà amb personalitats conegudes i testimonis anònims que ens aportaran la seva experiència personal, que es veurà reforçada amb videoclips, anuncis, programes de televisió, informatius i fragments de sèries i pel·lícules que ja formen part de la banda sonora sentimental de tots aquells que visqueren i cresqueren durant els anys 70.

Al primer programa farem un repàs a quins eren els cotxes de l’època, com eren les classes de l’autoescola, el transport públic i les carreteres de les nostres Illes. D’altra banda, en aquest capítol també recordarem què fèiem el dia que va morir Franco i la relació que hem tengut els habitants de les Balears amb la mort, el dol i els funerals.

“Tal com érem”, un viatge al passat més recent d’aquestes Illes. ‘Tal com érem’ s’emet cada dilluns a les 22.40 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #TalComÉremIB3 i envia’ns els teus comentaris.