TAL COM ÉREM
Escola i universitat

Dilluns a les 22.40h

Tal com érem és el programa de nostàlgia d’IB3 Televisió que presenta Llorenç Santamaria. Un programa amb més de 200 testimonis que té com a objectiu fer un retrat sociològic i cultural en clau distesa d’aquells anys, amb la intenció de veure com hem canviat els habitants de les Illes Balears en poc més de quatre dècades.

Al programa d’avui repassarem com eren l’escola i la universitat dels anys 70. Els primers instituts de les Illes, les excursions, els menús del menjador escolar, els internats, les primeres manifestacions universitàries i la moda juvenil dels anys 70, entres molts d’altres temes, seran part d’aquest capítol.

Recordaucom va ser l’arribada de l’EGB al nostre sistema educatiu? I quines eren les llepolies que compràvem en sortir de classe? I el material escolar que fèiem servir? Si en voleu totes les respostes, avui vespre a les 22.40 a IB3 Televisió.

“Tal com érem”, un viatge al passat més recent d’aquestes Illes. ‘Tal com érem’ s’emet cada dilluns a les 22.40 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #TalComÉremIB3 i envia’ns els teus comentaris.