TAL COM ÉREM
Del camp a l’hotel

Dilluns a les 22.40h

Al capítol d’avui viurem el trànsit de la feina del camp al món de l’hostaleria que va experimentar la societat balear dels anys 60 i 70. Visitarem els primers hotels, celebrarem el dia del turista i també farem una passejada per la música de les bandes que tots els hotels de les Illes tenien i promocionaven.

També hi haurà lloc per a l’amor i retratarem el fenomen dels “picadors” i dels “palanquers” i reviurem aquells primers idil·lis entre estrangers i illencs a la dècada dels 70.

A la darrera part del programa, repassarem el món de les noces. Des convit, al vestit de núvia, les llistes de regals, les botigues de mobles i tot el que calia per tenir unes noces de pinyol vermell desfilarà per aquest capítol dedicat a la moda i l’estilisme d’aquells anys.

Tal com érem és el programa de nostàlgia d’IB3 Televisió que presenta Llorenç Santamaria, un programa amb més de 200 testimonis que té com a objectiu fer un retrat sociològic i cultural en clau distesa d’aquells anys, amb la intenció de veure com hem canviat els habitants de les Illes Balears en poc més de quatre dècades.

Tal com érem, un viatge al passat més recent d’aquestes Illes. ‘Tal com érem’ s’emet cada dilluns a les 22.40 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #TalComÉremIB3 i envia’ns els teus comentaris.