TAL COM ÉREM
Moda i noces

Dilluns a les 22.35h

Al capítol d’avui repassarem la moda dels anys 70. Recordau quins eren els pentinats que s’estilaven en aquella època? Vàreu comprar molta roba hippie? Com eren els primers biquinis que lluírem a les nostres platges? Va ser fàcil acostumar-nos a les sabates de plataforma? Si voleu la resposta a totes aquestes preguntes, no us heu de perdre el Tal com érem d’avui vespre.

A la darrera part del programa, repassarem el món de les noces. Des del convit, al vestit de núvia, les llistes de regals, les botigues de mobles i tot el que calia per tenir unes noces de pinyol vermell desfilarà per aquest capítol dedicat a la moda i l’estilisme d’aquells anys.

Tal com érem és el programa de nostàlgia d’IB3 Televisió que presenta Llorenç Santamaria, un programa amb més de 200 testimonis que té com a objectiu fer un retrat sociològic i cultural en clau distesa d’aquells anys, amb la intenció de veure com hem canviat els habitants de les Illes Balears en poc més de quatre dècades.

“Tal com érem”, un viatge al passat més recent d’aquestes Illes. ‘Tal com érem’ s’emet cada dilluns a les 22.40 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #TalComÉremIB3 i envia’ns els teus comentaris.