TAL COM ÉREM
Ràdio i televisió

Dilluns a les 22.40h

Tal com érem és el programa de nostàlgia d’IB3 Televisió que presenta Llorenç Santamaria, un programa amb més de 200 testimonis que té com a objectiu fer un retrat sociològic i cultural en clau distesa d’aquells anys, amb la intenció de veure com hem canviat els habitants de les Illes Balears en poc més de quatre dècades.

Al capítol d’avui farem memòria de la ràdio que escoltàvem i de la televisió que miràvem en els anys 70. Quines foren les veus més reexides d’aquella època? Recordau qui era el comandament a distància de la tele quan no hi havia comandament a distància? Què vos agradava més: La clave de Balbín o l’Un, dos, tres… responda otra vez, de Kiko Ledgard? I quins eren els anuncis que més vos agradaven?

A la darrera part del programa, repassarem les festes de Nadal d’aquella època -què sopàvem, com vestíem, on ho celebràvem- i les juguetes que els nins dels anys 70 demanaven als Reis Màgics d’Orient.

“Tal com érem”, un viatge al passat més recent d’aquestes Illes. ‘Tal com érem’ s’emet cada dilluns a les 22.40 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #TalComÉremIB3 i envia’ns els teus comentaris.