TAN ENFORA TAN A PROP
Simó Andreu, Vicenç Moltó, Valentina Mendola

Dimarts a les 21.40h

Avui a Tan enfora, tan a prop viatjarem amb els nostres protagonistes a Granada, Múrcia, i al nord de Madrid.

A Granada viu Valentina, una eivissenca que es va enamorar d’un granadí. Allà ens mostrarà com és ara la seva vida de casada entre la muntanya de Serra Nevada.

A Múrcia, el pollencí, Vicenç ha canviat la Mar Mediterrània per la Mar Menor. Ens acompanyarà al Parc Regional de les Salines. A més descobrirem el Museu Oceanogràfic de Múrcia, on treballa com a biòleg marí.

El nostre artista de sa Pobla, Simó Andreu, ens acompanya a visitar la plaça de Colón de Madrid, i ens cantarà cançons típiques de les illes amb el seu amic, David Sancho. A més compartirà amb nosaltres les divertides xerradetes amb la seva dona.

Tan enfora, tan a prop és un “docu xou” de seixanta minuts de durada, que a cada capítol tindrà tres històries de ciutadans balears emigrats a diferents llocs de la resta d’Espanya. Ho han fet per feina, per amor o per la necessitat de viure una aventura.

Tan enfora, tan a prop s’emet cada dimarts a les 21.40 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #TanAPropIB3 i envia’ns els teus comentaris.