%3A+Tast+al+carrer+%E2%80%98Fred+i+Calent%E2%80%99+amb+Miquel+Calent+i+Marta+Simonet

16 03 2017

: Tast al carrer ‘Fred i Calent’ amb Miquel Calent i Marta Simonet

El programa d’alimentació i nutrició Fred i Calent, estrenat fa poc a la graella d’IB3 Televisió, surt al carrer per a tots els telespectadors i públic en general interessats en l’alimentació i nutrició saludables.

Miquel Calent i Marta Simonet, conductors del nou espai d’IB3 Televisió Fred i Calent, surten al carrer per contar i explicar els ítems principals del nou espai televisiu de la cadena pública, que fomenta l’alimentació saludable, els productes locals i al mateix temps revelaran les propietats, en molts casos desconegudes d’aliments que es consumeixen habitualment o en cas contrari,  es deixen de consumir per fal·làcies infundades sobre certs aliments.

La trobada està oberta als telespectadors i públic en general, i consistirà a conèixer, tastar i descobrir aliments quotidians que formen part de la nostra dieta. Aquest proper dissabte, a partir de les 12,30h i durant dues hores, el xef Miquel Calent i la presentadora i comunicadora Marta Simonet, prepararan un tast de productes diversos, on parlaran de gustos, calories, propietats, beneficis i perjudicis de cada susbstància, de la intolerància a la lactosa, d’avantatges i inconvenients en els processos de conservació de la llet, i també del pa i el gluten: la importància que té una bona fermentació del pa, dels tipus de pa amb gluten i sense i, per suposat, també del preu.

IB3 Televisió convida a assistir al tast experimental que s’ha organitzat per aquest dissabte 18 de març de 12,30 a 14,30h a la plaça de la Porta Pintada – cantonada amb carrer de Sant Miquel de Palma.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #FrediCalentIB3 i a Facebook https://www.facebook.com/FrediCalentIB3/