Tomeu+Penya%3A+%26quot%3BTenc+bastantes+coses+de+Jambo%26quot%3B

IB3 Ràdio informa

Tomeu Penya: “Tenc bastantes coses de Jambo”

Entrevista completa a Tomeu Penya

“Téntol” entrevista Tomeu Penya.  És la veu de Jambo, el protagonista de la nova sèrie infantil i musical d’IB3; “Jasmine i Jambo”, basada en l’amistat i la música.  També parlen amb Sílvia Cortés i Marta Alonso, directora i productora de la sèrie, respectivament. Comenten que “Amb aquest projecte teníem ganes de fer territori i llengua”.

 

Compta amb les veus dels artistes Tomeu Penya i Anna Moliner. Consta de 26 capítols de set minuts i s’adreça tant al públic més petit, de 0-6 anys, com als seus pares i mares. S’emetran de dos en dos a partir d’aquest dissabte 15 a les 8.50 h. Els protagonistes són dos amics apassionats per la música que viuen en un lloc on tot és músical, soundland. La música i les cançons són de Marc Parrot i les veus d’Anna Moliner i Tomeu Penya. Està dirigida per Sílvia Cortés i produïda per Marta Alonso.

 

Gran Premi a la Millor Sèrie Internacional al Festival Écran Jeunesse

La sèrie ha obtingut el premi a la Millor Sèrie Internacional Festival Ecran Jeunesse i la nominació de Quality in Children’s TV Worldwide (Prix Jeunesse International). Està produïda per Teidees, en coproducció amb Televisió de Catalunya (TV3) i amb la participació d’IB3 i de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).