Tenim el derbi a IB3, RCD Mallorca – At. Balears

Diumenge a les 11.15

21/01/2018 11.15

L’espai Súper Esports d’IB3 Televisió oferirà, a partir de les 11.15 h i en alta definició, la prèvia del derbi d’aquest diumenge: RCD Mallorca – At. Balears.

IB3 ha preparat un gran desplegament tècnic i humà de la redacció d’Esports per poder mostrar-vos la prèvia amb l’arribada dels jugadors, els preparatius i amb entrevistes als protagonistes des de Son Moix.

La narració serà de Xavi Bravo; els comentaris, de Raül Pareja i Tomàs Gibert, amb Emma Calsina a peu de camp.

Tota l’actualitat de la jornada de la Segona Divisió B conformarà Súper Diumenge, que aquesta setmana s’emetrà prop de la mitjanit amb motiu de la retransmissió del Correfoc de Sant Sebastià. L’espai estarà conduït per Maria Mayans, amb els comentaris i l’anàlisi de Raül Pareja i Tomàs Gibert. En definitiva, el resum més ampli del derbi, amb imatges inèdites i les cròniques dels altres dos partits dels equips balears de 2a B.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #IB3derbi.

Per la seva banda, a IB3 Ràdio, el programa Esports 3 – En Joc, conduït per Joan Forteza i amb els comentaris de Tolo Ramon i David Gui, començarà a les 11.05 i durarà fins a les 14.30 h. Vos oferirà els partits: Reial Mallorca – Atlètic Balears, amb Toni Fuster i Joan Gabriel Bauzá; València Mestalla – Penya Esportiva, amb Raül Medrano, i Formentera – At. Saguntino, amb Pablo Sierra.

Pel que fa a les retransmissions en streaming al canal d’Esports de YouTube youtube.com/esportsib3, IB3 oferirà els partits: Formentera-Saguntino i València Mestalla-Penya Esportiva.