T%C3%89NTOL%3A+Bars+i+caf%C3%A8s

Diumenge a les 21.40h

TÉNTOL: Bars i cafès

Aquest diumenge 25 de juliol a Téntol, IB3 Televisió, farem un programa dedicat als bars, les tavernes, les granges, les fondes, els cafès i tots els noms que han rebut al llarg de la història aquests establiments.

Arriba un nou capítol de TÉNTOL aquest diumenge 25 de juliol de 2021 a les 21.40 hores a IB3 Televisió, amb un programa dedicat als BARS I CAFÈS.

Bars, cafès, granges, tavernes, cellers, fondes, pubs… Rebin un nom o un altre, tots són establiments on bàsicament es fa el mateix: beure, espipellar qualque cosa i, sobretot, socialitzar. En aquest programa de Téntol, parlarem d’aquests establiments que tenen mil noms i un lèxic ampli.

En el programa de TÉNTOL dedicat als BARS I CAFÈS, el convidat especial és el reconegut cuiner SANTI TAURA, a qui sotmetrem al paraulòmetre.

 

TÉNTOL és un programa de televisió d’entreteniment i divulgació sobre el patrimoni lingüístic de les Balears. El format, de nova creació, fa especial èmfasi en la genuïnitat i origen etimològic de paraules i expressions recollides arreu de les Illes. Algunes de les seccions de TÉNTOL són: l’Endevinalla, els Embarbussaments, l’Aixuxines i la saviesa de tres padrins (un de cada illa). Al final del programa comptarem amb una cançó inèdita composta i interpretada per Roger Pistola.

TÉNTOL és un programa d’IB3 Televisió produït per Far Visuals i presentat i dirigit per Margalida Mateu. També compta amb la col·laboració d’Adrià Martí i Roger Pistola.

S’emet cada diumenge a les 21.40 hores a IB3 Televisió.