T%C3%89NTOL%3A+Cinema

Diumenge a les 21.30

TÉNTOL: Cinema

Aquest diumenge 4 de juliol a IB3 Televisió preparau-vos per un ‘Téntol de pel·lícula’!

Arriba un nou capítol de TÉNTOL aquest diumenge 4 de juliol de 2021 a les 21.40 hores a IB3 Televisió, amb un programa dedicat al CINEMA.

En aquest nou programa analitzarem les paraules relacionades amb el món del cinema i els tipus de pel·lícules que existeixen com les de «gàngsters i policies» (o «de lladres i serenos»), «d’espases», de «romans», “de cavallers”, de “misteri”, de “fer riure” (o “de broma”), “revistes”, “drames” (o pel·lícules “de plorar”) o pel·lícules “de por…”. Connectau IB3 Televisió que això serà un Téntol “de pel·lícula”!

En el programa de TÉNTOL dedicat al CINEMA, el convidat especial és l’actor Simó Andreu a qui sotmetrem al paraulòmetre.

TÉNTOL és un programa de televisió d’entreteniment i divulgació sobre el patrimoni lingüístic de les Balears. El format, de nova creació, fa especial èmfasi en la genuïnitat i origen etimològic de paraules i expressions recollides arreu de les Illes.

Algunes de les seccions de TÉNTOL són: l’Endevinalla, els Embarbussaments, l’Aixuxines i la saviesa de tres padrins (un de cada illa). Al final del programa comptarem amb una cançó inèdita composta i interpretada per Roger Pistola.

Téntol és un programa d’IB3 Televisió produït per Far Visuals, presentat i dirigit per Margalida Mateu. També compta amb la col·laboració d’Adrià Martí i Roger Pistola. S’emet cada diumenge a les 21.40 hores a IB3 Televisió.