T%C3%89NTOL%3A+Com+que+%C2%ABNing%C3%BA+no+neix+ensenyat%C2%BB+parlam+d%E2%80%99Escola

Dimarts a les 22.15

TÉNTOL: Com que «Ningú no neix ensenyat» parlam d’Escola

Com que «Ningú no neix ensenyat», aquesta setmana a ‘Téntol’ parlam d’Escola.

Descobrirem la gran varietat d’expressions i frases fetes relacionades amb aquesta professió tan arrelada a casa nostra. Alguna de les expressions que hem recollit arreu de les Balears, són: «Passar més fam que un mestre d’escola», «Sempre plou quan no hi ha escola», «Feina de capellà, sou de ministre i vacances de mestre», «Estudia, que el Papa és vell» o «No és el mateix Arnau que mestre Arnau».

 

En el programa de ‘Téntol’ dedicat a l’escola, el convidat especial d’avui és Nicolau Dols, catedràtic d’universitat i President de la Secció Filològica de l’IEC, a qui sotmetrem al nostre paraulòmetre.

La nova temporada de ‘Téntol’ a IB3 Televisió està formada per 13 capítols dedicats, com en els anteriors episodis, a una temàtica diferent. En aquestes noves entregues els temes que tractarà ‘Téntol’ són: els peixos, les matances, els dolços, el contraban, les verdures, el teatre, les sabates, l’escola, els colors, la verema, la migració, les possessiones i les fruites

´Téntol´ s’emet dimarts a les 22.15 hores a IB3 Televisió. Podeu veure aquest programa a la plana web en directe i recuperar aquest contingut al servei a la carta. A les xarxes socials, podeu interactuar amb l’etiqueta #TéntolIB3.