T%C3%89NTOL%3A+Comunicaci%C3%B3

Diumenge a les 21.40

TÉNTOL: Comunicació

Aquest diumenge primer de març celebram la balearitat a Téntol amb un programa dedicat a la comunicació. I és que la comunicació és molt més que dir paraules. Hi ha moltes estratègies que s’utilitzen per a procurar l’harmonia i la convivència. Un exemple clar és que quan deim “com anam?” sempre responem (que) “bé”, per evitar situacions incòmodes.

En aquest programa dedicat a la comunicació, la convidada serà la periodista de Formentera i cap d’Esports IB3, Maria Mayans, a qui sotmetrem al particular paraulòmetre.

Algunes de les seccions de Téntol són: Català per Extraterrestres, l’Endevinalla, els Embarbussaments, l’Aixuxines i la saviesa de tres padrins (un de cada illa). Al final del programa disposarem d’una cançó inèdita composta i interpretada per Jorra Santiago.

Téntol és un programa de televisió d’entreteniment i divulgació sobre el patrimoni lingüístic de les Balears. El format, de nova creació, fa especial èmfasi en la genuïnitat i origen etimològic de paraules i expressions recollides arreu de les Illes.

Téntol