T%C3%89NTOL%3A+El+cel

Diumenge a les 21.40

TÉNTOL: El cel

Aquest diumenge 8 d’agost a les 21.40 hores a IB3 Televisió, farem un Téntol dedicat al cel.

Aquest nou programa us «plourà del cel» i «veureu el cel obert». Perquè «clamava al cel» que no dedicàssim un Téntol a la volta d’allà dalt: al cel. Coneixerem els noms populars de les estrelles, dels niguls, de les llunes, dels vents, dels astres i dels planetes. Així com expressions i frases fetes relacionades amb el cel.

En el programa de Téntol dedicat al cel, el convidat especial és el conegut meteoròleg mallorquí Miquel Salamanca, a qui sotmetrem al paraulòmetre.

 

Téntol és un programa de televisió d’entreteniment i divulgació sobre el patrimoni lingüístic de les Balears. El format, de nova creació, fa especial èmfasi en la genuïnitat i origen etimològic de paraules i expressions recollides arreu de les Illes.

Algunes de les seccions de Téntol són l’Endevinalla, els Embarbussaments, l’Aixuixines i la saviesa de tres padrins (un de cada illa). Al final del programa, disposarem d’una cançó inèdita composta i interpretada per Roger Pistola.

Téntol és un programa d’IB3 Televisió produït per Far Visuals, presentat i dirigit per Margalida Mateu. També té la col·laboració d’Adrià Martí i Roger Pistola. S’emet cada diumenge a les 21.40 hores a IB3 Televisió.