TÉNTOL
El director de cinema Agustí Villaronga serà el convidat especial

Diumenge a les 22.00

15/11/2020 22.00

El director de cinema Agustí Villaronga convidat especial d’aquest diumenge a Téntol en un nou programa que cercarà el vocabulari més genuí sobre els pecats

Torna un nou programa de Téntol, aquest diumenge 15 de novembre a les 22 hores IB3 Televisió, amb un programa dedicat als pecats.

Som pecadors a les Balears? A Téntol tractarem els set pecats capitals, i altres pecats a través de les paraules, dites, frases fetes i refranys al voltant de la moral i els prejudicis.

En el programa de Téntol dedicat als Pecats, el convidat especial és l’aclamat director de cinema mallorquí Agustí Villaronga a qui sotmetrem al paraulòmetre.

El programa de televisió Téntol és un espai d’entreteniment i divulgació sobre el patrimoni lingüístic de les Balears. El format, de nova creació, fa especial èmfasi en la genuïnitat i origen etimològic de paraules i expressions recollides arreu de les Illes. Algunes de les seccions de Téntol són: Català per Extraterrestres, l’Endevinalla, els Embarbussaments, l’Aixuxines i la saviesa de tres padrins (un de cada illa). Al final del programa, disposarem d’una cançó inèdita composta i interpretada per Jorra Santiago.

Téntol està produït per Far Visuals i presentat i dirigit per Margalida Mateu. També disposa de la col·laboració d’Adrià Martí i Jorra Santiago. A més, és un programa transmèdia que s’inclou dins la programació d’entreteniment de la televisió pública balear.

Téntol s’emet diumenge a les 21.30 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #TéntolIB3.

Téntol a la ràdio. El programa s’emet a la ràdio pública balear cada dimarts a les 18 h en format concurs en què dues persones competeixen per un premi després d’unes proves de cultura general, llengua i desafiaments. El programa va adreçat a tota mena de públic i serveix per a conèixer la riquesa lingüística i cultural de les Illes.