T%C3%89NTOL%3A+El+llenguatge+de+la+pand%C3%A8mia

Diumenge a les 22.00

TÉNTOL: El llenguatge de la pandèmia

Torna un nou programa de Téntol, aquest diumenge 10 de gener a les 22 hores a IB3 Televisió, amb un programa dedicat al llenguatge de la pandèmia i la higiene.

El 2020 serà recordat com l’any del coronavirus. A Téntol, com sempre, ens volem fixar en aquelles paraules o expressions que hi tenen a veure: pandèmia, mascareta, distancia social, confinament o quarantena.

En el programa de Téntol dedicat a la pandèmia i higiene, el convidat especial és l’escriptor mallorquí Sebastià Alzamora a qui sotmetrem al paraulòmetre. 

Téntol està produït per Far Visuals i presentat i dirigit per Margalida Mateu. També disposa de la col·laboració d’Adrià Martí i Jorra Santiago. A més, és un programa transmèdia que s’inclou dins la programació d’entreteniment de la televisió pública balear.

Téntol s’emet diumenge a les 22.00 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #TéntolIB3.

Téntol a la ràdio. El programa s’emet a la ràdio pública balear cada dimarts a les 18 h en format concurs en què dues persones competeixen per un premi després d’unes proves de cultura general, llengua i desafiaments. El programa va adreçat a tota mena de públic i serveix per a conèixer la riquesa lingüística i cultural de les Illes.