TÉNTOL
Joan Muntaner ‘Xanguito’ i noms dels carrers

Diumenge a les 22.15

29/11/2020 22.15

Torna un nou programa de Téntol, aquest diumenge 29 de novembre a les 22 hores a IB3 Televisió, amb un programa dedicat als noms dels carrers de les Balears.

Quins noms tenen els carrers de les Iles? Noms de personalitats, cronovies, carrers qui-no-passa, curiositats o efemèrides dels carrers, carreranys o caminois de les Illes és el tema que tracta aquest nou programa de Téntol. En el programa de Téntol dedicat als carrers, el convidat especial és el músic mallorquí Joan Muntaner ‘Xanguito’ a qui sotmetrem al paraulòmetre.

Téntol està produït per Far Visuals i presentat i dirigit per Margalida Mateu. També disposa de la col·laboració d’Adrià Martí i Jorra Santiago. A més, és un programa transmèdia que s’inclou dins la programació d’entreteniment de la televisió pública balear.

Téntol s’emet diumenge a les 21.30 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #TéntolIB3.

Téntol a la ràdio. El programa s’emet a la ràdio pública balear cada dimarts a les 18 h en format concurs en què dues persones competeixen per un premi després d’unes proves de cultura general, llengua i desafiaments. El programa va adreçat a tota mena de públic i serveix per a conèixer la riquesa lingüística i cultural de les Illes.