TÉNTOL
El músic menorquí Cris Juanico es sotmetrà al paraulòmetre

Diumenge a les 22.00

22/11/2020 22.00

A Téntol tenim set de paraules i expressions, és per això que, aquest diumenge 22 de novembre, dedicam el programa a les begudes de les Balears.

Aquest diumenge 22 de novembre a les 22 hores arriba un nou capítol de Téntol a IB3 Televisió dedicat a les begudes de les Balears. Explicarem curiositats lingüístiques sobre l’aigua, la llet, les herbes i les begudes tradicionals de les Illes.

També recollirem expressions i frases fetes relacionades amb quan una persona ha begut molt, i no precisament aigua; pot anar gat, sopa, moix, cego, torrat, cerol, gat com una sopa o també dur una paparra, una tórtora, una mèrlera, una sól·lera, calent d’orella, empès o torrola. Però recordau que beure amb mida, allarga la vida i que qui beu darrer, dur la gerra al gerrer.

Téntol està produït per Far Visuals i presentat i dirigit per Margalida Mateu. També disposa de la col·laboració d’Adrià Martí i Jorra

Santiago. A més, és un programa transmèdia que s’inclou dins la programació d’entreteniment de la televisió pública balear.

Téntol s’emet diumenge a les 21.30 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #TéntolIB3.

Téntol a la ràdio. El programa s’emet a la ràdio pública balear cada dimarts a les 18 h en format concurs en què dues persones competeixen per un premi després d’unes proves de cultura general, llengua i desafiaments. El programa va adreçat a tota mena de públic i serveix per a conèixer la riquesa lingüística i cultural de les Illes.