T%C3%89NTOL%3A+Els+animals+i+la+salvatgina%2C+volatina+i+bastina+de+les+Balears

Diumenge a les 22.00

TÉNTOL: Els animals i la salvatgina, volatina i bastina de les Balears

Torna un nou programa de Téntol, aquest diumenge 20 de desembre a les 22 hores a IB3 Televisió, amb un programa dedicat als Animals.

El programa recorrerà les Balears a la recerca dels noms dels animals i refranys, expressions i frases fetes sobre la diversitat animalística de les Illes, així com la salvatgina, la volatina i bastina.

En el programa de Téntol dedicat als animals, la convidada especial és l’actriu mallorquina Ann Perelló a qui sotmetrem al paraulòmetre.

Téntol està produït per Far Visuals i presentat i dirigit per Margalida Mateu. També disposa de la col·laboració d’Adrià Martí i Jorra Santiago. A més, és un programa transmèdia que s’inclou dins la programació d’entreteniment de la televisió pública balear.

Téntol s’emet diumenge a les 22.00 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #TéntolIB3.

Téntol a la ràdio. El programa s’emet a la ràdio pública balear cada dimarts a les 18 h en format concurs en què dues persones competeixen per un premi després d’unes proves de cultura general, llengua i desafiaments. El programa va adreçat a tota mena de públic i serveix per a conèixer la riquesa lingüística i cultural de les Illes.