TÉNTOL
Família

Diumenge a les 21.30

Aquesta setmana, a IB3 Televisió, arriba una nova entrega de Téntol amb un programa dedicat a la família.

 

En aquesta nova entrega de Téntol, analitzarem mots que trobarem força familiars com fill, filla, al·lota, company, parella, mon pare, ma mare, mare postissa, germanastre, fillastre, mig germà, nebot, renebot, cosins bons, fill de cosí, bessons, àvies, avis, repadrins, padrina jove, besavis…

En aquest programa dedicat a la família i als familiars, els convidats especials que passaran per Téntol seran els escriptors –pare i filla– Gabriel Janer Manilla i Maria de la Pau Janer Mulet, tots dos seran sotmesos al Paraulòmetre.

Al final del programa, sentirem una cançó inèdita composta i interpretada per Roger Pistola. TÉNTOL és un programa de televisió d’entreteniment i divulgació sobre el patrimoni lingüístic de les Balears. El format, de nova creació, fa especial èmfasi en la genuïnitat i origen etimològic de paraules i expressions recollides arreu de les Illes. Algunes de les seccions de TÉNTOL són: l’Endevinalla, els Embarbussaments, l’Aixuixines i la saviesa de tres padrins (un de cada illa).

TÉNTOL és un programa d’IB3 Televisió produït per Far Visuals, presentat i dirigit per Margalida Mateu. També compta amb la col·laboració d’Adrià Martí i Roger Pistola. TÉNTOL s’emet cada diumenge a les 21.30 hores a IB3 Televisió.