TÉNTOL
Fresses i Bromes

Diumenge a les 21.30

Aquesta setmana a IB3 Televisió tenim una nova entrega de TÉNTOL, amb un programa dedicat a les bromes, a les fresses i a l’humor dels ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears.

 

Hi ha moltes maneres de riure: “pels colzes”, “per les butxaques”, “per davall el nas”. També podem riure “del mort i de qui el vetlla”, “del sant i de la festa” o de “la capeta de Cristo” que trobam recollida a Eivissa. Però una cosa és certa, res d’això és possible si en falta aquell ànim, aquell esperit que guia el programa: el sentit de l’humor. Mira-ho que «Com més serem, més riurem».

En aquest programa dedicat a les Bromes i les Fresses, com a convidada especial tendrem l’actriu, presentadora i humorista Llum Barrera a qui sotmetrem al paraulòmetre.

TÉNTOL és un programa de televisió d’entreteniment i divulgació sobre el patrimoni lingüístic de les Balears. El format, de nova creació, fa especial èmfasi en la genuïnitat i origen etimològic de paraules i expressions recollides arreu de les Illes.

Algunes de les seccions de TÉNTOL són: l’Endevinalla, els Embarbussaments, l’Aixuxines i la saviesa de tres padrins (un de cada illa). Al final del programa comptarem amb una cançó inèdita composta i interpretada per Roger Pistola.

TÉNTOL és un programa d’IB3 Televisió produït per Far Visuals i presentat i dirigit per Margalida Mateu. També compta amb la col·laboració d’Adrià Martí i Roger Pistola.

Téntol s’emet diumenge a les 21.30 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #TéntolIB3.

Téntol a la ràdio. El programa s’emet a la ràdio pública balear cada dimarts a les 21 h en format concurs en què dues persones competeixen per un premi després d’unes proves de cultura general, llengua i desafiaments. El programa va adreçat a tota mena de públic i serveix per a conèixer la riquesa lingüística i cultural de les Illes.