TÉNTOL
Insults

Diumenge a les 21.40h

Mal te pegui un llamp, beneit, bossot, babau, verinoi, bàmbol, bàmbol figa, colló, pardal, pardal amb anses, pardalarro, pardal assolellat, repunyetes!, més pardal que en Mies, cap de fava, imbècil, tarambana, moniato, capsigrany, malcriat, carabassot, maquetol!, collonarro, pardal ganso, calçons grossos, bosses, bosses tristes, pren es vol, tirar pestes, alcavot, tros d’ase, poca alatxa, beneitarro, cabota, betzol, Vés-te’n a la mar, Vés-te’n a porgar fum, mai surt, tros de bassa, embrollons, pelat d’antany, No ets més curt perquè ton pare va dir basta, bleda, són alguns dels exemples de flastomies que hem recollit arreu de les Balears.

Aquest diumenge a TÉNTOL tractarem les paraules més malsonants que es diuen a les Balears i explicarem les seves curiositats. No vos ofengueu perquè direm insults, flastomies o paraulotes

En aquest programa dedicat als insults, el convidat serà el periodista i presentador del programa Cinc Dies d’IB3 Televisió, Jaume Noguera a qui sotmetrem al particular paraulòmetre.

Algunes de les seccions de TÉNTOL són: Català per Extraterrestres, l’Endevinalla, els Embarbussaments, l’Aixuxines i la saviesa de tres padrins (un de cada illa).

Com sempre, al final del programa, comptarem amb una cançó inèdita composta i interpretada per Jorra Santiago.