T%C3%89NTOL%3A+L%E2%80%99aspecte+f%C3%ADsic+i+el+m%C3%BAsic+de+Formentera+Xumeu+Joan

Diumenge a les 22.00

TÉNTOL: L’aspecte físic i el músic de Formentera Xumeu Joan

Si per aquestes festes no voleu anar com un baldragues, balim-balam, espedaçat o com un pelleringo, mirau el programa d’aquest diumenge 27 de desembre de Téntol a IB3 Televisió, i podreu conèixer el vocabulari relacionat amb l’aspecte físic.

Torna un nou programa de Téntol, aquest diumenge 27 de desembre a les 22 hores a IB3 Televisió, amb un programa dedicat al vocabulari relacionat amb l’aspecte físic de les persones.

Si per aquestes festes no voleu anar com un baldragues, espedaçat, com un pelleringo, un pedacer, balim-balam o com un enfilostro convé que ens endiumengem per a fer planta i amb Téntol a IB3 Televisió conèixer les paraules més nostrades de les Balears relacionades amb l’aspecte físic de les persones.

En el programa de Téntol dedicat a l’aspecte físic, el convidat especial és el músic de Formentera Xumeu Joan a qui sotmetrem al paraulòmetre.

 Téntol està produït per Far Visuals i presentat i dirigit per Margalida Mateu. També disposa de la col·laboració d’Adrià Martí i Jorra Santiago. A més, és un programa transmèdia que s’inclou dins la programació d’entreteniment de la televisió pública balear.

Téntol s’emet diumenge a les 22.00 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #TéntolIB3.

Téntol a la ràdio. El programa s’emet a la ràdio pública balear cada dimarts a les 18 h en format concurs en què dues persones competeixen per un premi després d’unes proves de cultura general, llengua i desafiaments. El programa va adreçat a tota mena de públic i serveix per a conèixer la riquesa lingüística i cultural de les Illes.