T%C3%89NTOL%3A+Les+plantes+i+el+m%C3%B3n+vegetal+de+les+Balears

Diumenge a les 22.00

TÉNTOL: Les plantes i el món vegetal de les Balears

Torna un nou programa de Téntol, aquest diumenge 13 de desembre a les 22 hores a IB3 Televisió, amb un programa dedicat a les plantes. El programa versa sobre el vocabulari relacionat amb el món de les plantes amb la voluntat d’emplatar als espectadors alguns mots interessants de les Balears. Téntol s’encarrega cada setmana d’adobar i regar les paraules que són la llavor de la llengua. En el programa de Téntol dedicat a les plantes, la convidada especial és la periodista mallorquina Neus Albis a qui sotmetrem al paraulòmetre.

Téntol està produït per Far Visuals i presentat i dirigit per Margalida Mateu. També disposa de la col·laboració d’Adrià Martí i Jorra Santiago. A més, és un programa transmèdia que s’inclou dins la programació d’entreteniment de la televisió pública balear.

Téntol s’emet diumenge a les 21.30 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #TéntolIB3.

Téntol a la ràdio. El programa s’emet a la ràdio pública balear cada dimarts a les 18 h en format concurs en què dues persones competeixen per un premi després d’unes proves de cultura general, llengua i desafiaments. El programa va adreçat a tota mena de públic i serveix per a conèixer la riquesa lingüística i cultural de les Illes.