T%C3%89NTOL%3A+L%E2%80%99exit%C3%B3s+programa+de+divulgaci%C3%B3+ling%C3%BC%C3%ADstica+s%E2%80%99emetr%C3%A0+de+dilluns+a+divendres

Dilluns a les 15.00

TÉNTOL: L’exitós programa de divulgació lingüística s’emetrà de dilluns a divendres

A partir de dia 6 de setembre el programa transmèdia que s’ha convertit en tot un èxit a la ràdio i la televisió, Téntol, amplia la seva emissió a la ràdio pública amb una hora al dia just en acabar l’informatiu migdia.

Per això, jugarem a Téntol cada dia entre les 15 hores i les 16 hores amb un programa en el qual jugarem amb la llengua, l’actualitat i la cultura amb n’Adrià Martí i na Margalida Mateu.

Téntol, un projecte multimèdia d’IB3, és el programa de divulgació del patrimoni lingüístic de les Illes Balears que fa especial èmfasi en la genuïnitat i origen etimològic de paraules i expressions dels parlants de les illes.

El projecte de ràdio té un format de joc radiofònic que combina proves als concursants amb el material sonor de mots i expressions recollides arreu de les Balears i notícies d’actualitat plantejades en clau d’humor.

Passa la setmana amb IB3 Ràdio. T’acompanyam! Aquesta és l’aposta que la ràdio pública de les Illes Balears farà amb l’objectiu de convertir-se en el mitjà de referència per acompanyar els seus oients des de primera hora del dia i fins a acabar-lo.

Segueix-nos a les xarxes socials amb l’etiqueta: #NovaTemporadaIB3.