T%C3%89NTOL%3A+Llinatges

Diumenge a les 22.00

TÉNTOL: Llinatges

Torna un nou programa de Téntol, diumenge 31 de gener a les 22 hores, a IB3 Televisió dedicat als llinatges.

Aquesta setmana descobrirem quins són els llinatges de les Balears i les curiositats i anècdotes lingüístiques que s’hi amaguen. El convidat especial serà l’actor Rafel Ramis a qui sotmetrem al paraulòmetre.

Téntol està produït per Far Visuals i presentat i dirigit per Margalida Mateu. També disposa de la col·laboració d’Adrià Martí i Jorra Santiago. A més, és un programa transmèdia que s’inclou dins la programació d’entreteniment de la televisió pública balear.

Téntol s’emet diumenge a les 22.00 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #TéntolIB3.

Téntol a la ràdio. El programa s’emet a la ràdio pública balear cada dimarts a les 18 h en format concurs en què dues persones competeixen per un premi després d’unes proves de cultura general, llengua i desafiaments. El programa va adreçat a tota mena de públic i serveix per a conèixer la riquesa lingüística i cultural de les Illes.