TÉNTOL
Muntanya

Diumenge a les 21.40

Aquesta setmana, a IB3 Televisió, arriba una nova entrega de TÉNTOL amb un programa dedicat les muntanyes.

 

En aquesta ocasió, l’equip de Téntol farà esbrancar l’ullastre  per a poder distingir els turons dels pujols, dels cims, de les penyes, de les moles, dels puigs… Si hi confiau, entre tots en traurem l’aguller. Però n’haurem de tenir fe que, com diu la dita, “La fe aplana les muntanyes”
El nostre convidat especial d’aquesta setmana el qual serà  sotmès al paraulòmetre serà el corredor de muntanya Tòfol Castanyer.

Al final del programa, disposarem d’una cançó inèdita composta i interpretada per Roger Pistola.

 TÉNTOL és un programa de televisió d’entreteniment i divulgació sobre el patrimoni lingüístic de les Balears. El format, de nova creació, fa especial èmfasi en la genuïnitat i origen etimològic de paraules i expressions recollides arreu de les Illes.

Algunes de les seccions de TÉNTOL són: l’Endevinalla, els Embarbussaments, l’Aixuixines i la saviesa de tres padrins (un de cada illa).

TÉNTOL és un programa d’IB3 Televisió produït per Far Visuals, presentat i dirigit per Margalida Mateu. També disposa de la col·laboració d’Adrià Martí i Roger Pistola. S’emet cada diumenge a les 21.40 hores a IB3 Televisió.