T%C3%89NTOL%3A+Pagesia

Diumenge a les 21.40

TÉNTOL: Pagesia

Aquest diumenge 18 de juliol, a les 21.40 hores, a IB3 Televisió farem un Téntol dedicat a la pagesia.

En aquest nou programa parlarem de la pagesia i de fora vila i del lèxic que hi està relacionat. «Llaurarem prim» i «fent un cap alt», perquè «qui no conra, sempre té mal any». Però intentarem «no passar l’arada davant el bou», que en aquesta nova entrega hi haurà molt de «camp per córrer».

En el programa de Téntol dedicat a la pagesia, el convidat especial és el youtuber rural mallorquí més famós, Miquel Montoro, a qui sotmetrem al paraulòmetre.

 

Téntol és un programa de televisió d’entreteniment i divulgació sobre el patrimoni lingüístic de les Balears. El format, de nova creació, fa especial èmfasi en la genuïnitat i l’origen etimològic de paraules i expressions recollides arreu de les Illes.

Algunes de les seccions de Téntol són: l’Endevinalla, els Embarbussaments, l’Aixuxines i la saviesa de tres padrins (un de cada illa). Al final del programa presentarem una cançó inèdita composta i interpretada per Roger Pistola.

Téntol és un programa d’IB3 Televisió produït per Far Visuals, presentat i dirigit per Margalida Mateu. També hi col·labora Adrià Martí i Roger Pistola. S’emet cada diumenge, a les 21.40 hores, a IB3 Televisió.