T%C3%89NTOL%3A+Possessions

Dimarts a les 22.15

TÉNTOL: Possessions

Aquesta setmana a Téntol parlam de possessions, llocs i casaments. El convidat especial és l’investigador i filòleg Tomàs Vibot, a qui sotmetrem al nostre paraulòmetre.

Descobrirem la gran varietat d’expressions i frases fetes relacionades amb aquests espais tan importants a casa nostra. Alguna de les expressions que hem recollit arreu de les Balears, són: Fer de l’amo en Bufa, (ser) més dolent que el pa de munició, perdre ses manades pes rostoll, això són figues d’un altre paner, no passem s’arada davant es bou, que no hem d’estirar més sa corda que es bou i anem a pams.

 

 

Nova temporada

La nova temporada de Téntol a IB3 Televisió està formada per 13 capítols dedicats, com en els anteriors episodis, a una temàtica diferent. En aquestes noves entregues els temes que tractarà Téntol  són: els peixos, les matances, els dolços, el contraban, les verdures, el teatre, les sabates, l’escola, els colors, la verema, la migració, les possessiones i les fruites.

Téntol s’emet dimarts a les 22.15 hores a IB3 Televisió. Podeu veure aquest programa a la plana web en directe i recuperar aquest contingut al servei a la carta. A les xarxes socials, podeu interactuar amb l’etiqueta #TéntolIB3.