T%C3%89NTOL%3A+Puja+el+tel%C3%B3+per+parlar+de+Teatre

Dimarts a les 22.15

TÉNTOL: Puja el teló per parlar de Teatre

Aquest dimarts 24 a les 22.15 hores, IB3 Televisió emet un nou capítol de Téntol dedicat al teatre. Descobrirem la gran varietat d’expressions i frases fetes relacionades amb la cultura teatral. Alguna de les expressions que hem recollit arreu de les Balears són: «ha estat cosa de Tespis», «fer papers», «fer bon paper», «fer mal paper», «fer el paperot», «cap comediant no ha estat mai sant», «la vida és un teatre» o «s’ha acabat la comèdia».

 

En el programa de Téntol dedicat al teatre, la convidada especial és la coneguda actriu mallorquina Assun Planas, a qui sotmetrem al nostre paraulòmetre.

Nova temporada

La nova temporada de Téntol a IB3 Televisió està formada per 13 capítols dedicats, com en els anteriors episodis, a una temàtica diferent. En aquestes noves entregues, els temes que tractarà Téntol són: els peixos, les matances, els dolços, el contraban, les verdures, el teatre, les sabates, l’escola, els colors, la verema, la migració, les possessions i les fruites.

Téntol s’emet dimarts a les 22.15 hores a IB3 Televisió. Podeu miraraquest programa a la plana web en directe I recuperar aquest contingut al servei a la carta. A les xarxes socials, podeu interactuar amb l’etiqueta #TéntolIB3.