TERRA DE PASSIONS
Annie Lennox

Dissabte a les 21.40

Terra de passions és un programa presentat per Maria de la Pau Janer que passeja per les històries i les anècdotes de personatges de renom internacional i nacional que han passat moments importants de la seva vida a les nostres illes.

El programa s’endinsarà en els detalls més desconeguts i apassionants de personatges com ara Agatha Christie, Boris Becker, Annie Lennox, Richard Branson, Van Morrison i Bartomeu March, entre d’altres. El programa recull testimonis que varen compartir temps amb aquestes celebritats, a més de col·laboradors i experts que aportaran informació rellevant i ajudaran a entendre el personatge i el seu context des d’un punt de vista social, psicològic i periodístic. Les entrevistes se situen sempre en les localitzacions més significatives, a més, cada episodi tindrà vídeos que aportaran dades importants i curioses.

A Terra de passions explicarem la història d’una diva de la música que està considerada una de les millors cantants de tots els temps. Tot i que ella és escocesa, està profundament enamorada de la nostra terra fins al punt que ha afirmat que el seu cor s’enfonsa quan es testimoni de com aquest territori s’erosiona pel ciment. Ella és Annie Lennox, i desclourem com està d’arrelada a les Balears i les anècdotes de les seves visites a la nostra Terra de passions.

 Terra de passions s’emet cada dissabte a les 21.40 hores. Segueix l’etiqueta #TerraPassionsIB3 i envia’ns els teus comentaris.