TERRA+DE+PASSIONS%3A+Descobrim+els+secrets+de+la+peculiar+parella+Zsa+Zsa+Gabor+i+George+Sanders

Dilluns a les 21.30

TERRA DE PASSIONS: Descobrim els secrets de la peculiar parella Zsa Zsa Gabor i George Sanders

Aquest dilluns, a Terra de passions, explicarem la història d’una parella molt divertida i plena de secrets. Ella era una dona frívola i brillant, Zsa Zsa Gabor, que va dir dels homes: “Els diamants són els millors amics de la dona i, els cans, els millors amics dels homes. Ara ja saps quin sexe és més intel·ligent”. A l’altra banda del matrimoni, l’home que havia de conviure amb aquesta diva: George Sanders. Quan varen venir a Mallorca, no varen deixar ningú indiferent. Ella, fins i tot, va donar una clatellada a un policia i va acabar a la presó.

Les grans històries d’amor que han tingut lloc a les Illes tenen la seva finestra a IB3 Televisió amb Maria de la Pau Janer. Cada setmana farem un recorregut per aquests afers, protagonitzats per personatges coneguts com Maria Callas i Aristo Onassis, Brigitte Bardot i Gunther Sachs, o Lady Di i el Príncep Carles, entre d’altres.

Terra de passions s’emet cada dilluns a les 21.30 h a IB3 Televisió, i el condueix Maria de la Pau Janer.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta  #TerraPassionsIB3. A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe.