TERRA DE PASSIONS
Fabrizio Plessi

Dissabte a les 21.40h

A Terra de Passions explicarem la història d’un personatge que és un dels referents mundials del videoart. És Fabrizio Plessi. Un home que exposa la seva obra per tota Europa, però que disposa d’una casa i un estudi de treball a Santanyí. Tindrem el privilegi de parlar amb ell i que ens expliqui els secrets del seu art i de la seva vida aquí, a la nostra terra de passions.

Terra de Passions és un programa presentat per Maria de la Pau Janer, que passeja per les històries i les anècdotes de personatges de renom internacional i nacional que han passat moments importants de la seva vida a les nostres Illes.

El programa s’endinsarà en els detalls més desconeguts i apassionants de personatges com són Agatha Christie, Boris Becker, Annie Lennox, Richard Branson, Van Morrison o Bartomeu March, entre d’altres. El programa comptarà amb testimonis que varen compartir temps amb aquestes celebritats, a més de col·laboradors i experts que aportaran informació rellevant i ajudaran a entendre el personatge i el seu context des d’un punt de vista social, psicològic i periodístic. Les entrevistes se situen sempre en les localitzacions més significatives, i cada episodi tindrà vídeos que aportaran dades importants i curioses.

Terra de Passions s’emet cada dissabte a les 21.40 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #TerraPassionsIB3 i envia’ns els teus comentaris.