TERRA+DE+PASSIONS%3A+Hillary+i+Bill+Clinton%2C+dos+enamorats+de+l%E2%80%99illa+de+Mallorca

Dilluns a les 21.30

TERRA DE PASSIONS: Hillary i Bill Clinton, dos enamorats de l’illa de Mallorca

Aquesta setmana, a Terra de passions, explicarem la història d’un matrimoni format per dos titans, dos líders, dues personalitats intel·ligentíssimes i decidides. Ells són Hillary i Bill Clinton, que en l’estiu de 1997 varen visitar-nos, just abans que esclatés l’escàndol de Monica Lewinsky. Després d’aquella visita, varen continuar visitant l’illa de Mallorca, potser perquè desprès d’aquella primera vegada varen quedar enamorats de la nostra terra. Al programa de dilluns, ens introduirem en els secrets d’aquesta història d’amor i de la relació que varen tenir.

Les grans històries d’amor que han tingut lloc a les Illes tenen la seva finestra a IB3 Televisió amb Maria de la Pau Janer. Cada setmana farem un recorregut per aquests afers, protagonitzats per personatges coneguts com Maria Callas i Aristo Onassis, Brigitte Bardot i Gunther Sachs, o Lady Di i el príncep Carles, entre d’altres.

Terra de passions s’emet cada dilluns a les 21.30 h a IB3 Televisió, i el condueix Maria de la Pau Janer.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta  #TerraPassionsIB3. A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també al servei “A la carta”.