TERRA DE PASSIONS
L’estreta relació d’Adolfo Suárez i Amparo Illana amb Mallorca

Dimarts a les 21.40

30/01/2018 21.40

Aquest dimarts, a Terra de passions, explicarem la història d’una parella que va tenir una estreta relació amb la nostra terra: Adolfo Suárez i Amparo Illana. Des de la dècada dels 90, Mallorca es va convertir en la destinació que escolliren per gaudir de les seves vacances. En varen quedar tan enamorats que al final varen instal·lar la seva residència a Son Vida, construint la seva pròpia casa amb una història ben peculiar. Malauradament, varen haver de canviar els seus plans, i tornaren a Madrid amb Amparo Illana molt malalta.

Les grans històries d’amor que han tengut lloc a les Illes tenen la seva finestra a IB3 Televisió amb Maria de la Pau Janer. Cada setmana farem un recorregut per aquests afers, protagonitzats per personatges coneguts com Maria Callas i Aristo Onassis, Brigitte Bardot i Gunther Sachs, o Lady Di i el Príncep Carles, entre d’altres.

Terra de passions s’emet cada dimarts a les 21.40 h a IB3 Televisió, i el condueix Maria de la Pau Janer.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta  #TerraPassionsIB3. A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe.