TERRA DE PASSIONS
Miquel Nigorra

Dissabte a les 21.40h

A Terra de Passions explicarem la història d’un empresari Santanyiner que ha marcat aquesta terra en la segona meitat del segle vint. Ell és Miquel Nigorra, que a través del testimoni d’amics i familiars, i la seva pròpia veu, ja complits els 87 anys, promet desvelar-nos molts dels seus secrets, avui a Terra de Passions.

Terra de passions és un programa presentat per Maria de la Pau Janer que passeja per les històries i les anècdotes de personatges de renom internacional i nacional que han passat moments importants de la seva vida a les nostres illes.

El programa s’endinsarà en els detalls més desconeguts i apassionants de personatges com ara Agatha Christie, Boris Becker, Annie Lennox, Richard Branson, Van Morrison o Bartomeu March, entre d’altres. El programa comptarà amb testimonis que varen compartir temps amb aquestes celebritats, a més de col·laboradors i experts que aportaran informació rellevant i ajudaran a entendre al personatge i al seu context des d’un punt de vista social, psicològic i periodístic. Les entrevistes es situen sempre en les localitzacions més significatives, a més, cada episodi tindrà vídeos que aportaran dades importants i curioses.

‘Terra de passions’ s’emet cada dissabte a les 21.40 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #TerraPassionsIB3 i envia’ns els teus comentaris.