TERRA DE PASSIONS
Rafael Moneo i Carme Pinós

Dissabte a les 21.40h

A Terra de Passions explicarem la història de personatges que han modelat literalment la nostra terra, ells són els arquitectes de prestigi internacional Rafael Moneo i Carme Pinós. Ens endinsarem en la seva relació amb Mallorca i en un munt d’anècdotes relacionades amb el seu pas per les Balears i el seu amor per la nostra terra de passions.

Terra de Passions és un programa presentat per Maria de la Pau Janer que passeja per les històries i les anècdotes de personatges de renom internacional i nacional que han passat moments importants de la seva vida a les nostres illes.

El programa s’endinsarà en els detalls més desconeguts i apassionants de personatges com Agatha Christie, Boris Becker, Annie Lennox, Richard Branson, Van Morrison i Bartomeu March, entre d’altres. El programa tindrà testimonis que varen compartir temps amb aquestes celebritats, i col·laboradors i experts que aportaran informació rellevant i ajudaran a entendre el personatge i el seu context des d’un punt de vista social, psicològic i periodístic. Les entrevistes se situen sempre en les localitzacions més significatives. A més, cada episodi es complementa amb vídeos que aportaran dades importants i curioses.