TERRA DE PASSIONS
Yannick i Ben Jakober

Dissabte a les 21.40

A Terra de Passions explicarem la història d’una parella que viu l’art com a part de la seva filosofia vital. Ells són artistes però també mecenes i patrocinadors dins el món cultural. Són Yannick i Ben Jakober, que han portat el seu somni a la nostra illa mitjançant la seva fundació a un indret meravellós del nord de Mallorca, avui vos explicarem tots els seus secrets a Terra de Passions.

Terra de Passions és un programa presentat per Maria de la Pau Janer que passeja per les grans històries d’amor que han tingut lloc a les nostres illes. El programa s’endinsarà en aquests romanços protagonitzats per personatges coneguts com Maria Callas i Aristo Onassis, Brigitte Bardot i Gunther Sachs o Lady Di i el Príncep Carles, entre d’altres. Les històries d’amor estaran situades a partir dels anys 60 fins a l’actualitat i comptaran amb col·laboradors que analitzaran el romanç des d’un punt de vista social, psicològic i periodístic, també participaran personatges rellevants situats a les localitzacions més significatives. A més, cada episodi tindrà vídeos que aportaran dades importants i curioses de cada parella.

Terra de Passions s’emet cada dissabte a les 21.40 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #TerraPassionsIB3 i envia’ns els teus comentaris.