THE+MALLORCA+FILES%3A+Estrena

Dimarts a les 22.15

THE MALLORCA FILES: Estrena

Dimarts estrenam  la sèrie policíaca de la BBC “The Mallorca Files” sobre casos succeïts a Mallorca.   En el decurs de 10 capítols, dos detectius estrangers resolen interessants casos de desaparicions, robatoris i morts fictícies succeïts a Mallorca. S’emetran de dos en dos, i estaran disponibles a la carta durant 14 dies. Compta amb la col·laboració dels actors mallorquins: Carmen Molinar, Simón Andreu i Alba Brunet.

 Capìtol 1

La policia britànica Miranda Blake es troba a Mallorca per escortar un criminal conegut de tornada al Regne Unit. Quan les coses no surten segons el previst, el seu món es capgira i ella decideix conduir la seva pròpia investigació. Es va emparellar de mala gana amb el detectiu alemany Max Winter, Miranda treballa a través de la colla de Niall, i finalment coneix la filla de Niall, Claire, i l’exdona Stella. Però quan la Claire desapareix, les coses sembla que s’estan descontrolant.

Capítol 2
Quan el gran ciclista mallorquí Esteban Domenech desapareix durant un entrenament rutinari, la Miranda i el Max aprofiten l’absència de la Inès per investigar.

 

SINOPSIS

The Mallorca Files ens compta la relació que estableixen una ambiciosa detectiva britànica i el seu despreocupat company alemany. Aparellats per accident, els dos hauran d’aprendre a treballar junts en un conjunt de casos a Palma. Totalment oposats, ella és Miranda Blake, detectiu de la Policia Metropolitana de Londres, i ell és Max Winter, detectiu alemany. Els ha unit Inés Villegas, cap de policia de Palma, per a resoldre diversos delictes, generalment comesos contra la comunitat internacional a l’illa de Mallorca. Normalment Inés els assigna casos de menor importància ja que els detectius no són espanyols.