Torna+amb+una+nova+temporada+de+vuit+cap%C3%ADtols

IB3 Ràdio informa

Torna amb una nova temporada de vuit capítols

La segona temporada de “Memòria Negra, el pòdcast” inclou 8 nous capítols que analitzaran alguns dels crims més sorprenents de la nostra història recent, com la desaparició i l’assassinat de Mari Carmen del Salto, que avui dimarts, dia 17 d’octubre, tendreu disponible a partir de les 13 h. a ib3.org/memorianegra i ib3alacarta.com.

Aquesta segona temporada dedicarà també espai al cas de l’emparedada de La Bonanova i el conegut com procés Tudurí, que desembocà en la darrera condemna a mort i execució ocorreguda a Balears. També inclou dos episodis sobre dos casos que commocionaren la societat balear i suposaren un abans i un després en la idea de l’arxipèlag com un lloc segur i exempt de perills. Per un costat, la presumpta trama de nins robats que sacsejà Mallorca als anys 80. De l’altre, l’atemptat que ETA preparà per assassinar el rei Joan Carles I a Palma l’estiu de 1995.

Material inèdit

A cada capítol trobareu material inèdit sobre els casos, amb entrevistes i testimonis, declaracions inèdites i arxiu sonor tant dels judicis com de la cobertura mediàtica que els mitjans en feren. El programa ofereix també un nou punt de vista sobre algunes de les històries i una profunda anàlisi sobre el perfil d’alguns dels criminals més recordats de la nostra història recent.

“Memòria Negra, el pòdcast” suposa una nova peça dins l’univers de la memòria criminal de les Illes Balears, després de l’èxit del programa de televisió, que duu en antena a IB3 Televisió des de 2017 i que l’any 2024 emetrà la desena temporada.