Torna “Amor de cans” a IB3 Televisió

12 08 2019

Dilluns 2 de setembre a partir de les 22.15 h, els capítols finals de la segona temporada de la ficció protagonitzada per les sis germanes Gamundí 

Dia dos de setembre torna Amor de Cans a IB3 Televisió. La sèrie va fer una pausa en un moment clau, i ara torna amb els 5 darrers capítols de la segona temporada.  Les germanes han aconseguit deixar de banda les seves diferències i han fet front comú per posar en ordre l’herència que els va deixar el seu pare. Però en l’àmbit personal, cada una de les sis germanes s’enfronta a una contínua transformació.

El cinquè capítol d’aquesta segona temporada acabà amb la tornada d’Àngela i Arena a Can Gamundí i amb la celebració d’unes matances que reuneixen tota la família. Ara les germanes conviuen a la casa on es criaren, però la seva vida és molt diferent.

Aquests capítols finals obriran nous fronts per a les germanes gamundines, però també es resoldran moltes incògnites: Què li passa, a en Fred? Qui matà el marit de na Magdalena? Què amaga n’Esperança? Que passarà amb la possessió de Can Gamundí?

A partir de dilluns dia 2 de setembre, el tram final de la segona temporada d’Amor de Cans a IB3 Televisió.

Amor de cans