Torna+el+futbol+a+IB3+a+%26apos%3BPorta+Oberta%26apos%3B

EPRTVIB informa

Torna el futbol a IB3 a ‘Porta Oberta’

Dissabte 13 de juny, el RCD Mallorca torna a la competició i a IB3 està tot a punt perquè pugueu seguir les 11 jornades finals de la lliga de futbol 2019-2020. Primer, amb les retransmissions dels partits de l’equip vermell a càrrec de l’equip d’esports IB3 Ràdio i, una vegada acabin els enfrontaments, amb el resum més extens i la millor anàlisi del programa Porta oberta a IB3 Televisió.

Porta oberta és un programa d’estrena presentant pels periodistes Toni Terrades i Emma Calsina, i amb la col·laboració de l’exfutbolista Gustavo Siviero, que oferirà als seguidors del RCD Mallorca el més extens resum de la jornada. Ho farà posant especial atenció als partits del RCD Mallorca, analitzant-ne els enfrontaments, amb els punts de vista de diversos col·laboradors i amb connexions amb els principals protagonistes de la jornada. El programa s’emetrà a mitjanit cada dia que l’equip vermell disputi un partit.

Durant 11 jornades, els equips d’esports d’IB3 us oferiran la millor opció per seguir, veure i analitzar els enfrontaments del RCD Mallorca i les seves opcions per mantenir la plaça a la màxima categoria