Torna+Gent+de+la+Mar+amb+un+nou+format+m%C3%A9s+participatiu

17 05 2024

Torna Gent de la Mar amb un nou format més participatiu

Iniciam la nova temporada amb la col·laboració dels espectadors que es convertiran en els presentadors del programa

Dilluns, IB3 Televisió n’estrena el primer capítol a les 22.15 h

IB3 Televisió presenta la dotzena temporada de Gent de la Mar amb un nou format. Per primera vegada en 12 anys, prescindeix del presentador i és més participatiu i obert al públic que mai. L’estrena serà dilluns dia 20 a les 22.15 hores i s’emetrà durant tot l’estiu. En aquesta nova etapa, la Televisió Pública vol transmetre com viuen, gaudeixen i tenen cura de la mar Mediterrània les persones que viuen a l’arxipèlag. També vol donar cabuda a records, anècdotes i històries familiars que mereixen ser contades.

Miquel Verd, director del programa, explica que la nova temporada de Gent de la Mar ‘tendrà un toc més documental, on la persona que protagonitza el reportatge du el pes de la història i ens conta en primera persona la relació que té amb la mar’. Pel que fa a l’estructura diu que ‘és més flexible que abans i donam més pes a la part audiovisual’.

En el primer capítol ens esperen un grapat d’històries ben interessants que mostren com és el nou enfocament del programa. Verd posa d’exemple una història molt entranyable. Es refereix a la que explica en Biel Barceló, un senyor que narra la seva relació amb un pop a Portocolom.

A més, viurem una jornada de pesca amb un grup d’amics d’Eivissa, faran una bona pescada i després dinaran d’un arròs cuinat a un escar de sa Calenta. Descobrirem una parella que comparteix la passió pel surfcàsting. I per acabar, assistirem a un dia d’entrenament d’en Xavi Lucena, un jove surfista que té el somni de cavalcar l’ona més grossa del món.

Recupera el capítol al nostre servei IB3 a la carta:

Voleu participar-hi?

Recorda que si surts a navegar, si vas a pescar, si t’agrada la costa i tens cura de la nostra mar, no ho dubtis: ets Gent de la Mar. Per això, si vols formar part del programa, contacta al 675992236 o envia un missatge directe a través del compte d’Instagram del programa @gentdelamar_ib3.

En acabar la temporada, IB3 Televisió oferirà un programa especial amb les millores històries, la teva pot ser una d’elles.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials:@IB3 amb l ’etiqueta #GentDeLaMarIB3, www.facebook.com/ib3 i a la compte d’Instagram @gentdelamar_ib3.