Torna+%E2%80%9CMai+neva+a+Ciutat%E2%80%9D+a+IB3+TV

Dilluns a les 22.15h

Torna “Mai neva a Ciutat” a IB3 TV

La sèrie protagonitzada per Neus Perelló torna dilluns dia 7 amb la tercera temporada

El proper dilluns 7 d’octubre s’estrena la tercera temporada de la sèrie ‘Mai neva a ciutat’. Es reprendrà des del final de la temporada passada i hi explicaran les noves aventures de Neus Perelló amb els seus dos millors amics, Carme i Lluís: amors moderns, precarietat laboral i una constant cerca de sentit a la vida que no acaba d’arribar mai.

Aquesta temporada tindrà 12 episodis, enlloc dels 6 de les temporades anteriors, i cada un durarà 40 minuts, el doble dels episodis anteriors. L’èxit de ‘Mai neva a ciutat’ va arribar a Catalunya, ja que les dues primeres temporades s’han venut i emès a TV3. A més, amb les plataformes d’IB3 a la carta, Youtube i Filmin, la sèrie ha sumat fins ara 100.000 espectadors.

‘Mai neva a Ciutat’ va ser la guanyadora del concurs de pilots que es va fer des d’IB3 a finals del 2016 amb votació popular i s’estrenà el 2017. La sèrie també va obtenir el Premi Miquel dels Sants Oliver a la nit de la cultura de l’OCB el 2018. És una producció d’IB3 realitzada per les productores mallorquines NomadVision i Espaitemps.

  • Argument d’aquesta tercera temporada:

La vida ha canviat molt per a Neus Perelló, sense témer-se’n viu a Mallorca, i la promesa d’una vida excepcional s’esmuny entre feines precàries, com a captadora per a una ONG i com a cambrera a un bar de copes; intentant posar-se en forma amb un entrenador personal; i estudiant un inevitable màster. Na Neus no té temps per res, i llisca per la vida en moto per arribar a tot.

Carme i Joan Rius estan decidits a fer que la seva relació funcioni, i fer una passa endavant: decideixen deixar el pis de Carme i començar de nou, a un terreny neutral. Amb el que no comptaven és amb la dificultat de trobar un pis de lloguer a un preu raonable a un barri dels de sempre, així que es veuen forçats a provar-ho a un barri perifèric i gens conegut per ells. L’optimisme i les ganes, però, poden amb tot.

Lluís vol recuperar l’estabilitat a la seva vida, i començar de nou sent ell mateix. La ruptura amb Fran, i el posterior projecte amb Vivian a WhiteAlqueri el varen fer reflexionar i madurar, ara només fa falta posar-ho tot en marxa. La decisió de Carme i Joan Rius de canviar de pis, però, l’ha fet quedar sense lloc on viure; exactament com Neus, que de moment queda amb Isabel, la qual també s’ha vist forçada a deixar el seu pis de sempre i traslladar-se a casa de Pasquale.

Tot torna a començar, Neus i Lluís a la recerca del pis impossible, Carme i Joan Rius a la recerca d’una nova llar que confirmi que sí, que poden ser una parella normal; nous companys, nous amants, nous moments intensos per això, per tornar a començar.