TORNA PEP
Aquest dilluns ens avançam a l’estrena de la segona temporada de la sèrie

Dilluns a les 22.15

Abans de l’estrena de la sèrie de dia 22 de febrer, els protagonistes confessaran els seus sentiments més profunds a l’especial ‘Torna Pep’

Dia 20 de gener del 2020 es va estrenar una de les sèries de més èxit a la graella d’IB3 Televisió, Pep. Ara, gairebé un any després i havent gravat la segona temporada enmig d’una pandèmia, la televisió autonòmica de les Illes Balears estrenarà dilluns dia 22 de febrer a les 22.15 hores la segona temporada de la sèrie.

La segona temporada de Pep durà moltes sorpreses, girs potents i personatges nous que atrauran l’espectador, però sense perdre els punts forts de la sèrie. Abans de l’estrena, aquest dilluns 15 de febrer a les 22.15h., s’emetrà un programa especial ‘Torna Pep‘.

Una vegada rebut el “feedback” de la primera temporada, tenim clar que els nostres personatges principals han calat en l’audiència i que els espectadors se senten còmodes en l’univers creat a “Pep”. A més, ens ve de gust seguir coneixent les diferents capes dels nostres protagonistes, posar- los en situacions compromeses, observar-los, com qui mira a través de l’ull d’un pany i descobrir les seves febleses, les seves contradiccions, les seves petites misèries… com més humans fem a aquests personatges, més se sentiran identificats amb ells l’audiència. Hem pogut percebre que els moments dramàtics són especialment ben rebuts, així que en aquesta segona temporada es potencien les situacions i els diàlegs que causaran una resposta emocional a l’espectador. Però̀ la vida continua i com en ella, els moments dramàtics es combinen amb altres situacions més relaxades, tendres i també́ divertides. Perquè̀ “Pep” és una autèntica dramèdia.

Prèvia segona temporada: ‘Torna Pep’

La família Alcover i el seu cercle més pròxim és interrogat per la policia per resoldre què ha passat a la farmàcia.

Torna Pep és un programa especial, on els protagonistes de la sèrie confessaran els seus sentiments més profunds. Reviurem alguns dels moments més importants de la primera temporada i descobrirem alguns detalls del que passarà en la segona. Qui sap, tal vegada fins i tot ens revelen que ha passat a la farmàcia.

 

Podreu recuperar aquesta emissió al nostre servei a la carta de la pàgina web, de la nostra App i al canal de YouTube d’IB3. Torna Pep s’emet dilluns a les 22.15 h a la televisió pública de les Illes Balears.